Privatumo politika

Bendrosios nuostatos

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) skirta suprasti, kokius duomenis UAB SADERA, juridinio asmens kodas 304433404, J. Korfo g. 15, Parudaminys, Vilniaus r., 13224 (toliau – Paslaugų teikėjas), renka internetinėje svetainėje www.betterfood.lt (toliau – Internetinė svetainė), kodėl juos renka ir ką su jais daro.

Laikoma, kad klientas susipažįsta ir išreiškia savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai jis apsilanko interneto svetainėje, arba apsilanko betterfood.lt socialinių tinklų paskyrose.

Tvarkydama Jūsų asmens duomenis, Paslaugų teikėjas laikosi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, nuo 2018m. gegužės 25d. – Bendrojo duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679 (toliau – BDAR) ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą.
Duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

Asmens duomenys

Asmens duomenys apima kliento vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, pristatymo adresą, IP adresą, atsiskaitymo duomenis (banko sąskaitos numeris, atsiskaitymo būdas ir pan.), pirkimo istorija, PVM sąskaitos faktūros rekvizitus, informaciją apie nepavykusius mokėjimus, naršymo istoriją internetinės svetainės puslapyje bei kitą su sutarties sudarymu ir vykdymu susijusią informaciją.

Duomenų tvarkymo tikslai bei saugojimo laikotarpis

Paslaugų teikėjas kliento asmens duomenis renka šiais nurodytais tikslais:

1. Registracijos tikslais – vardas, pavardė, el. pašto adresas. Šie asmens duomenys yra saugomi 5 metus nuo paskutinio Jūsų pirkinio mūsų svetainėje.
 

2. Sutarties sudarymo ir vykdymo tikslais – vardas, pavardė, el. pašto adresas, mobilusis telefono numeris, prekės pristatymo adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo būdas ir pan.), pirkimo istorija (įsigytos prekės, kaina ir pan.), kita su sutarties sudarymu ir vykdymu susijusi informacija. Šie asmens duomenys yra tvarkomi ir saugomi 5 metų nuo paskutinio Jūsų pirkinio mūsų internetinėje svetainėje.


3. Tiesioginės rinkodaros tikslais – vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris bei informacija apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi Interneto svetaine, įskaitant Jūsų IP adresą, prisijungimo prie interneto svetainės laiką ir datą. Tiesioginės rinkodaros tikslu Paslaugų teikėjas tvarko Jūsų duomenis siekiant susisiekti su Jumis bei pranešti apie naujienas ir kitą informaciją apie Paslaugų teikėjo siūlomas prekes ir (ar) pasiūlymus ir pan., siųsdamas Jums pranešimus el. paštu. Kiekvieną kartą siunčiant tiesioginės rinkodaros pranešimą Jums bus suteikiama galimybė atsisakyti tiesioginės rinkodaros pranešimų, pranešant apie tai nurodytu el. paštu ar kitais būdais, nurodytais šioje privatumo politikoje. Paslaugų teikėjo teisėtam interesui Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi 5 metus nuo paskutinių aktyvių veiksmų atliktų Internetinėje svetainėje (prisijungimo, registracijos ir (ar) kt. aktyvių veiksmų).Duomenų gavėjai
 

Duomenų gavėjai

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, pvz., su prekių pirkimu susijusias finansines operacijas interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai, specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams ir pan.

Mes taip pat galime atskleisti informaciją apie Jus (išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims):

- jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;


- siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).


Paslaugų teikėjo kliento teisės

Jūs turite teisę:

1. Pateikti rašytinį prašymą mums suteikti Jums informaciją, ar su Jumis susiję duomenys yra tvarkomi, o jei tokie duomenys yra tvarkomi, turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir šia informacija: duomenų tvarkymo tikslai; atitinkamų asmens duomenų kategorijos; duomenų gavėjai arba duomenų gavėjų kategorijos, kuriems buvo arba bus atskleisti Jūsų asmens duomenys; kai įmanoma, numatomas asmens duomenų saugojimo laikotarpis arba, jei neįmanoma, kriterijai, taikomi tam laikotarpiui nustatyti;
  1.2. Reikalauti ištaisyti netikslius ar papildyti neišsamius su Jumis susijusius asmens duomenis;
  1.3. Reikalauti, kad mes ištrintumėme Jūsų asmens duomenis. Nepaisant to, ši teisė nėra absoliuti ir ją galima pagrįsti, kai yra bent viena iš šių priežasčių: asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; Jūs nusprendėte atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai sutikimo pagrindu ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti Jūsų asmens duomenis; Jūsų asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; Jūsų duomenys turi būti ištrinti, kai mums yra nustatoma prievolė tą padaryti;
  1.4. Atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai Jūsų sutikimo pagrindu;
  1.5. Prašyti, kad Jūsų tvarkomus asmens duomenis persiųstumėme kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai yra įmanoma;
  1.6. Pateikti mums arba Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai skundą, jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos.


Trečiųjų šalių interneto svetainės


Mūsų Interneto svetainėje gali atsirasti nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už privatumo politiką ir jos įgyvendinimą trečiųjų šalių tinklapiuose.

Kliento atsakomybė


Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

Privatumo politikos pakeitimai


Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje. Nepaisant to, Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

Kontaktinė informacija


Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais kontaktais:


UAB SADERA
Įmonės kodas: 304433404
Registracijos adresas: J. Korfo g. 15, Parudaminys, Vilniaus r., 13224
Adresas korespondencijai: Kareivių g. 9A, Vilnius
El. paštas.: info@sadera.lt

Mokėjimai:

Pristatymo partneriai:

© 2020 by BETTERFOOD.LT